GAZİEMİR ANAOKULU SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ “YAREN BEBEK”

Gaziemir Anaokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından koordine edilen; öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında 311 adet “Yaren Bebek” alındı. Öğrencilerimiz için velileri tarafından alınan “Yaren Bebek”lerin bedelini Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde yatan lösemi, kalp ve böbrek rahatsızlığı bulunan minik bedenler için vakfa makbuz karşılığı teslim edilmiştir.

Okulda minik öğrencilere yardımseverlik ve sorumluluk duygusunu kazandırmak, topluma karşı sorumluluk bilinci ile hareket ederek yola çıkılan “Yaren Bebek” projesi ile öğrencilerimiz, ebeveynleri ile bir araya gelerek bez bebeklerini renkli, birbirinden farklı tasarımları ile kendileri için özgün bebekler ortaya çıkarıyorlar.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024