Gaziemir Anaokulu
Sevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Cad. No10/4 Gaziemir/İZMİR

VİZYON

Bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile Gaziemir İlçemizde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Yaşayarak öğrenme yaklaşımından yola çıkarak öğrenmeyi eğlenceye dönüştürmek, çocuklarımızın yaşamlarını anlamlı kılmak ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla sağlıklı birey ve toplum oluşmasına katkıda bulunmak için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz, Bakanlığımızın yürüttüğü çalışma ve protokoller gereği yapılan denetimler doğrultusunda "Beyaz Bayrak ve "Beslenme Dostu Okul" belgelerine sahiptir. "e-Twinning School" ünvanı alan okulumuz, yapılan başarılı proje çalışmaları neticesinde 3 yıl üst üste "Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Türkiye Eko Okulları arasında; çevre yönetim sistemi, bilinci, saygı konusundaki çalışmaları ile "Yeşil Bayrak" ödülü ve etiketi eko okul etiketi almıştır.

İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş

Okula Geliş ve Güne Başlama: (Sabah) 7:50 (Öğle) 13:00 Hazırlanma ve Eve Gidiş: (Sabah) 12:30-12:50 (Öğle) 17:30-17:50

1km

Sevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Cad. NO:10/4 Gaziemir/İZMİR

kodlama ve stem çalışmaları

Proje Çalışmaları

"okullarda orman projesi", "e twinning projeleri", "bir kap mama ver hayata can ver (hayvan sevgisi) projesi" , "süper besinlerle besleniyorum projesi", "sıradaki yıldız projesi", "ailemle eğlenceli saatler", "okuyarak büyüyorum"

"ka1" ve "ka2" proje hazırlıkları yapılmaktadır.